Naš tim

Naš tim karakteriše disciplina, razumevanje kretanja tržišta, težnja za investicionom izvrsnošću i pre svega, fokus na kreiranju profita za naše klijente.
Posvećeni smo pozicioniranju firme i kapitala naših klijenata kako bismo pravili što bolje rezultate i nastavili da napredujemo u godinama koje su pred nama.

Upoznajte naš tim.

Upravni odbor

Predsednik upravnog odbora

Član upravnog odbora

Član upravnog odbora

Član upravnog odbora
i Glavni pravni savetnik

Član upravnog odbora

Menadžment

Generalni direktor

Igor Živić

Igor Živić linkedin

Predsednik Upravnog Odbora

Igor Živić, predsednik našeg odbora, završio je Ekonomski Fakultet u Beogradu 1998. Godine.
Kroz svoju bogatu karijeru radio je u kompaniji Hemofarm kao šef odeljenja za uvoz, zatim kao direktor operacija i logistike u kompaniji Fresenius Medical Care Srbija a nakon toga i kao operativni direktor u kompaniji Killerspin.
Od marta 2018. do januara 2019. godine Igor je bio direktor Ioanna Medigroup u Beogradu a nakon toga radio je od februara 2019. do februara 2020. godine kao operativni direktor kompanije Belmedic.
Danas, Igor je na poziciji direktora procesa naručivanja kupaca švajcarske kompanije Digitec Galaxus AG i predsednik upravnog odbora Serbian Build Fund-a.

Aleksandar Jovicic

Aleksandar Jovičić linkedin

Predsednik Upravnog Odbora

Aleksandar “Saša“ Jovičić je 26-godišnji veteran digitalnog marketinga i industrije razvoja poslovanja, koji je lično razvijao brendove kao što su Sport Compact Only (Southwest Autoworks), XM Radio, Sixt, Gannett Local/G/O Digital/Gannett Corporation/USA Today (A Fortune 500 kompanija), Voice Media Group (Phoenix New Times, itd.) i mnogi drugi putem svojih strategija digitalnog marketinga. Saša je odgovoran za više od 24 milijarde dolara dokazivog prihoda za svoje partnere i klijente.

Danas, Saša upravlja kompanijom Executive Digital Holding Group kao glavni izvršni direktor i izvršni predsednik odbora.
Executive Digital Holding Group je matična kompanija za kompanije SportsEdTV, Moda Design District, Miami Construction Pros, Generated 3D, Libereos i ThePetTap.
Sa preko 2.000 zaposlenih i izvođača širom sveta, Executive Digital je kompanija stručnjaka za digitalni marketing na nivou preduzeća sa inkorporiranom Holding kompanijom koja zastupa interese i drži ključne zainteresovane strane i vlasničke pozicije u međunarodnim infrastrukturnim, obrazovnim, tehnološkim i građevinskim korporacijama u 19 zemalja.

Uros Vukomanovic

Uroš Vukomanović linkedin

Član Upravnog Odbora

Uroš ima preko 10 godina iskustva u industriji nekretnina. Trenutno radi kao generalni direktor kompanije Soravia Real Estate Development, kojoj se pridružio 2018. Pre nego što se pridružio kompaniji Soravia, radio je u Colliers International kao generalni direktor odgovoran za nekoliko zemalja u regionu JIE. Uroš je takođe radio u UniCredit banci, kao menadžer odnosa u odeljenju za finansiranje projekata, kao i specijalista za procenu vrednosti u odeljenju za upravljanje kolateralima. Sa Colliers Internationals, bio je uključen u nekoliko velikih projekata, od najveće procene portfolija fizičkih lica kao konsultanti za kupovinu u 2015. godini, do nekoliko procena portfolija za međunarodne klijente, lokalne banke, kao i procena portfolija NPL u Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori.
Uroš Vukomanović je licencirani procenjivač po zakonu Srbije, član upravnog odbora Društva procenitelja Srbije i član je MRICS-a.

Nemanja Tomasev

Nemanja Tomašev

Član Upravnog Odbora
i Glavni Pravni Savetnik

Nemanja Tomašev je senior partner u Advokatskoj kancelariji Tomašev (Tomašev Law Firm), čiji je osnivač advokat Branislav N. Tomašev je jedan od najistaknutijih pravnih stručnjaka u Srbiji i regionu.
Završio je Pravni fakultet u Beogradu a školovao se i tri godine na Cambridge school u Engleskoj i godinu dana u Sjedinjenim Američkim Državama.
Nemanja Tomašev kontinuirano pruža podršku najvišeg profesionalnog standarda širokom spektru klijenata: od multinacionalnih kompanija, vodećih regionalnih i domaćih kompanija i preduzetnika, do IT/Development i graditeljskih konglomerata.

ivan-popovic

Ivan Popović linkedin

Član Upravnog Odbora

Ivan Popović, član našeg upravnog odbora, završio je Ekonomski fakultet u Beograd. Već sa 23 godine otvorio je školu za strane jezike kao i nekoliko trgovinskih radnji. Ivan 2006. godine odlazi u Sjedinjene Američke Države gde je u početku radio kao proizvođač za ComCast u Čikagu. U Majami se seli 2010. godine gde je osnovao firmu koja se bavila rentiranjem luksuznih automobila i limuzina.
Pored toga Ivan je bio investitor u nekoliko startapova i bavio se izvozom produkata za srpsko tržište.
Nekretnine su nešto što je oduvek voleo tako da 2020. godine sa partnerom osniva firmu Miami Construction Pros LLC u Majamiju a vrlo brzo prebacuje svoje poslovanje u Srbiju.
Danas kroz svoju građevinsku firmu investira projekte u Kragujevcu, Zrenjaninu i Subotici a od 2022. godine je i član našeg upravnog odbora.

Uros Kostic

Uroš Kostić linkedin

Generalni direktor

Uroš Kostić rođen je 10.04.1997.godine, završio je Vojnu akademiju u Beogradu 2020. godine kao diplomirani menadžer. U periodu od septembra 2020. godine do marta 2022. godine radio je kao oficir na odgovornoj poziciji zamenika komandanta vojnog broda u Rečnoj Flotili u Novom Sadu, gde se svakodnevno susretao sa izazovima organizacije tima i rada na pozicijama visoke odgovornosti. Оd aprila 2022. godine priključuje se Serbian Build Fund-u kao njegov generalni direktor.
Od 2019. godine Uroš se bavi investiranjem na svetskim berzama, a 2020. godine završio je nekoliko finansijskih kurseva na Corporate Finance Institute sa sedištem u Vankuveru, Kanada.
Naš generalni direktor svojim znanjem o investiranju na svetskim berzama i uskim poznavanjem funkcionisanja REIT fondova doprinosi kvalitetu i profesionalnosti našeg poslovanja.