Strategija

Naša strategija investiranja zasniva se na stvaranju konstantnog profita za naše investitore kupovinom i izdavanjem komercijalnih objekata kao i investiranjem u razne građevinske projekte.

Serbian Build Fund LLC kao privatni fond – trust za upravljanje nekretninama, usresređen je na stvaranje profita kroz dva segmenta poslovanja.

“Acquisition Fund”
Fond za akvizicije

Kroz akvizicije komercijalnih objekata obezbeđujemo konstantan priliv novčanih sredstava. Novcem koji dobijamo od rentiranja komercijalnih objekata, u našem vlasništvu, obezbeđujemo profit i konstantnu isplatu našim investitorima i partnerima.
acquisition fund
SBF Innovation

“Innovation Fund”
Fond za inovacije

Drugi model našeg poslovanja je investiranje, odnosno reinvestiranje kapitala fonda u razne projekte sa fokusom na građevinske projekte i ESG projekte. Naš cilj će biti investiranje u moderne projekte koji imaju potencijal za razvoj u budućnosti i to projekti zelene infrastrukture, vetroparkovi, solarne elektrane, eco-friendly zgrade kao i samoodrživi razvojni i startap projekti u Srbiji.

Diversifikacijom kapitala fonda u akvizicije, odnosno komercijalne objekte u vlasništvu Serbian Build Fund LLC i finansiranjem raznih građevinskih i ESG projekata obezbeđujemo konstatan priliv novca, konstantan profit i očekivani povrat novca za naše investitore.

Naša provizija za upravljanje na godišnjem nivou je 2%, što je daleko niža provizija od provizije investicionih fondova u Srbiji i regionu.

U prvom krugu investiranja, naši investitori neće imati nikakve ulazne i izlazne provizije.

Dividenda na godišnjem nivou je 10% uz mogućnost kumulativne dividende od 25.97% za 3 godine, uz troškove provizije, što nas čini najboljom opcijom otvorenog investiranja u Srbiji i regionu.
Uz niske provizije i mogućnost reinvestiranja dividende stvaramo odličnu priliku za investitore sa različitim ličnim neto vrednostima i visinama investicije.

Troškovi provizije za upravljanje biće odbijeni od dividende.
Ulazna i izlazna provizija ne postoje, kao što ne postoje ni druge skrivene provizije i troškovi.

Group 77

Konstantan tok gotovine

Group 75
Diversifikacija potfolija
Group 73
Zaštita od inflacije

Hipotetička investicija od 10.000 € sa planom reinvestiranja dividende.

Hipoteticka investicija od 10000e
Ovaj grafikon prikazuje potencijalnu investiciju od 10.000€ i profit na godišnjem nivou uz reinvestiranje dividende a nakon odbijanja godišnje provizije za upravljanje.

Naša strategija i naši projekti su dugoročni, jer je investiranje maraton, a ne trka na 100m.